V kontaktu s dechem

Měla jsem se krásně. Dýchala jsem a dýchala. Asi si řeknete: „No a co? To snad děláme každý každou vteřinu svého života – od narození do konce. A CO MÁ BÝT?“🫥

Jenomže možná je pro vás překvapení, že není dech jako dech a mnohý z nás dýchá velmi povrchně a špatně. A to má veliký dopad na naše zdraví, spánek, psychiku…JE VELMI DŮLEŽITÉ DÝCHAT SPRÁVNĚ.

O tom, jak na to, se určitě budete dočítat a dozvídat i zde a v mé skupině, na mém YouTubu.

A co když vám řeknu, že existuje ještě DECH JAKO LÉČENÍ, DECH JAKO PROPOJENÍ SE SVÝM VĚDOMÍM, DECH JAKO HLUBOKÁ A TRANSFORMAČNÍ PRÁCE NA SOBĚ. 😇

Když jsem poprvé zažila dechovou ceremonii s propojeným vědomým dechem, spojila jsem se tenkrát se svým silovým zvířetem, později zase s mým vnitřním dítětem, plakala, aniž bych věděla proč, harmonizovala vztah k sobě a k mým nejbližším, zažívala extatické stavy.

A to mám za sebou holotropko, různé rostlinné medicíny…

Zázrak je tady v tom, že dech máte neustále s sebou. Je váš. Je to váš vlastní nástroj a kotva, kterou máte neustále při ruce a ovládáte jej jenom vy. A to je BOŽÍ:).

Proto jsem se přihlásila do ročního facilitátorského výcviku s Ester Kozlovská.🥰

Tento víkend jsme měli druhý pobyt, tentokrát za pomoci Zdeňka Káleckého a jeho povídání o traumatu a práci s ním.🥰

Každý z nás měl možnost do něj přinést kus sebe a to, co se ve výcviku naučil.

Každý Breathwork byl naprosto jedinečný. A já zase odloupávala různé nánosy a slupky a zároveň se dostávala do prostoru naprosté blaženosti a lásky. Byla jsem celý Vesmír a Vesmír byl mnou.🙌🫶🙌🧚 Děkuji……….

Za sebe jsem poprvé vedla Breathwork venku. Jmenoval se V KONTAKTU – ŠAMANSKÁ CESTA. K němu nám zpívaly žáby, ptáci, včely a vítr ve vlasech. Pozdravil nás měsíc. A my dýchali, tancovali i zpívali, plakali, křičeli…cokoliv.

A já se chystám vám postupně dávat to nejlepší ze sebe, z dechu. Budu jej propojovat s mou šamanskou cestou, s tantrickou cestou, vztahovou cestou, s dary duše. Už se na to moc těším a domlouvám si termíny živých setkání v Plzni a Praze. Chci dělat ceremonie venku i na festivalech.

Těšte se, sledujte a jestli vás to táhne TO ZAŽÍT, sledujte mě. O všem se dozvíte zde na webu a ve FB skupině. Sdílejte se svými přáteli.

V PLZNI JIŽ NA KONCI ZÁŘÍ:). MOŽNÁ MĚ TO POVEDE I VENKU BĚHEM PRÁZDNIN. UVIDÍME. NECHÁM SE VÉST SVÝM DECHEM:)😍😘🙌🫶